Total Pageviews

Thursday 9 February 2012

DigiMeet part 2

Zo, er zijn ondertussen alweer twee maanden verstreken sinds wij bezig waren met #DigiMeet als concept. Ondertussen is het uitgegroeid als een volwaardig platform. Verscheidene Gemeentes hebben ervoor gekozen om dit platform ook daadwerkelijk in te gaan zetten of als een PoC te gaan bestuderen.

Wij hebben ook gekeken waarom het ook zo een succes is en ondertussen kunnen we dit in een aantal zaken onder brengen:

1) De interface
Simpel, duidelijk en zonder al teveel toeters en bellen!

2) Ondersteuning van diverse bestandsformaten
Wat als je nu zowel MS Office, OpenOffice als Autocad bestanden kan bekijken op elk willekeurig device?

3) Ondersteuning van BYOD
1 interface voor alle devices die je maar wil gebruiken? Een utopie? Echt niet! Alles is web-based en zoals mensen van Novell gewend zijn;  Browser onafhankelijk!

Wij hebben de interface verder ontwikkeld:

Een mooie simpele interface welke voldoen aan ieders behoefte. Grote knoppen en een duidelijke uitleg. Deze interface ziet er identiek uit op elk device.


Alle vergaderingen komen samen op het Raadsplein. Vanuit hier kan met toegang krijgen to de diverse documenten welke ter beschikking zijn gesteld!


De documenten voor elke vergadering staan in een speciale map. Vanuit hier kan het raadslid het document bekijken of openen. Als het device niet de juiste software bevat kan dit alsnog worden bekeken door de speciale web viewer .


Een duidelijke interface met alle Werkgroepen en Commissies


Nieuw is het motie volgsysteem. Door middel van de enquĂȘte module kunnen live moties inschieten tijdens raadsvergaderingen!


Al met al leuke vorderingen! Zijn er vragen horen wij ze graag! Opmerkingen ook!

The Priest

No comments: